Rekruttering

ASK Headhunting er en professionel rekrutteringsvirksomhed der med en lang erfaring rekrutterer specialister, ledere og executives. Vi sætter en ære i at løse opgaverne hurtigt og professionelt, både for kunden og kandidaten.

Vores erfaring, Best Practice og innovation er skabt gennem rigtig mange ansættelser af medarbejdere til danske og internationale virksomheder.

ASK Headhunting sikrer at kun de mest kvalificerede kandidater matches til jeres individuelle behov. Vores succes bygger på langvarige relationer med både kunder og kandidater.

Vores rekrutteringsløsninger er fleksible og resultatorienterede og altid i tæt samarbejde med virksomheden. Vi er ikke branchespecialister, men specialiserede i udvælgelse af specialister og ledere – på tværs af brancher.

Vi har stor forståelse for virksomhedens DNA og de værdier en organisations fremtid bygges på.

Den fremtid sikrer vi ved at tilføre egnede kandidater fra en bred rekrutteringskanal med respekt for diskretion og smidighed.

Vi har ved velgennemførte opgaver skabt et stærkt kandidatfelt som sikre et træfsikkert resultat der er understøttet af en veldokumenteret metode og sikre værktøjer.

Vil du høre mere om ASK Headhunting som samarbejdspartner så ring på tlf. +45 23986144 og få et uforpligtende møde.